Reisgidsen voor de USA

Inspiratie voor onderweg

Op deze pagina vind je een aantal inspirerende reisgidsen, die je helpen je reis of vakantie naar de Verenigde Staten tot een echt succes te maken.

Lonely Planet USA

Lonely Planet USA

Sara Benson en Amy C. Balfour

Een lekker dikke Lonely Planet -gids voor de gehele Verenigde Staten.

Deze reisgids bevat veel praktische toeristische informatie over verblijf, vervoer, restaurants, enz.

De gids belicht deze informatie door ze in te delen in 14 regio's: New York e.o., New England, Washington D.C. e.o., het zuiden (zuidoosten), Florida, de grote meren, Great Plains, Texas, Rocky Mountains, het zuidwesten, Californie, het Pacifische noordwesten, Alaska en Hawaii.

Deze gids van Lonely Planet bevat bijna honderd regiokaarten en gedetailleerde stadsplattegronden. Ook verkrijgbaar als digitaal boek.

Let op: deze gids is Engelstalig.

Te bestellen bij bol voor € 23,38

Rough Guide USA

The Rough Guide to the USA

Samantha Cook

Binnen de reiswereld is de Rough Guide een begrip. Dit is een sobere, maar zeer informatieve en praktische gids voor de zelfstandige reiziger.

De gids geeft een korte inleiding over de Verenigde Staten en behandeld een aantal hoogtepunten voor bezoekers, maar ook achtergrondinformatie over bv. de geschiedenis van het land.

Daarnaast vind je veel praktische informatie, oa. over het openbaar vervoer, gezondheid, festivals en allerhande tips.

De gids bevat veel informatie over de bezienswaardigheden, restaurants, accommodatie en vervoer. Met plattegronden en kaartjes.

Let op: deze gids is Engelstalig.

Te bestellen bij bol voor € 22,99

Capitool USA

Capitool USA

Capitool Reisgidsen

Deze reisgids is ideaal in gebruik voor, tijdens en na de reis naar de Verenigde Staten.

Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgidsen. Door de combinatie van visuele uitbundigheid in de vorm van driedimensionale tekeningen van bezienswaardigheden en heel veel kleurenfoto's en praktische bruikbaarheid. Door middel van verhelderende kaarten en compacte teksten onderscheiden de Capitool Reisgidsen zich van alle andere.

Deze reisgids bevat veel foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden. Ideaal om thuis een reisplan uit voor te bereiden.

Te bestellen bij bol voor € 38,99

Tips Reisgidsen Amerika